Hvordan tjene penger på internett

hvordan tjene penger på internett

Hvordan bli rik på nettet: Det er mange som har tjent en formue på internett. Du trenger ikke være Mark Zuckerberg for å skjønne at det ligger store penger i internett, også for folk flest.

Å tjene penger på internett er både enkelt og billig. Vi har ikke tenkt å la denne påstanden ligge i luften, her skal du få bevis også.

Hvordan tjene på nettet? Vi skal skrive om hvordan man kan jobbe hjemmefra og tjene penger på følgende:

Du som søker etter nye måter å tjene penger på nettet, har nok lært deg å være skeptisk. Det er bra å være forsiktig, men ikke så forsiktig at man velger å avstå fra å prøve noe som helst.

Mange av de gode mulighetene som finnes på nett virker ikke så særlig attraktive ved første øyekast, men selv de mest tullete ideene kan ha noe for seg. Det å tjene penger på å klikke på reklame i eposter var en slik tullete greie, som dukket opp på midten av 90-tallet. Videreutvikling av klikk-reklame er i dag en va de største pengemaskiner på internett, og Pay-Per-Click (PPC) er en stor inntektskilde til selskaper som Google såvel som til bloggere som limer inn PPC-koder på bloggene sine.

Hvilken aktivitet er den beste for å tjene penger på internett?

Det er opp til hver enkelt. Mange synes for eksempel at trading er utrolig spennende, og handel med aksjer er noe mange holder på med. Du trenger ikke være et geni eller ha bakgrunn i økonomi for å lykkes. Ikke trenger du være rik heller.

Å handle valta er bare en av mange spennende muligheter. Det beste er nok å gjøre noe som du har interesse og glede av å gjøre.

Tjene penger på hobbyen din hjemmefra?

Det viktig å skille mellom jobb og hobby. Det kan være morsomt å tjene penger, men du kan ikke forvente å gjøre hobbyen din til levebrød. Mange ville sikkert likt å få betalt for å reise og feriere, men vi må være realistiske.

Å tjene penger på nett er ikke noe som kommer av seg selv, du må prøve forskjellige inntektsmuligheter og finne ut hva som passer best for deg.

Det skrives mye fantasifullt om det å tjene penger på hobbyen sin. På nettet skryter enkelte hemningsløst av at de tjener fett på nett på en absurd enkel ting de jobber med hjemmefra. Det kan man godt være litt skeptisk til. Skal du tjene penger kan du ikke forvente å få i pose og sekk.

Arbeid er arbeid og fritid er fritid. Vil du tjene penger på internett bør du lære deg forskjellen. Det handler om å finne noe man synes er greit å gjøre, noe man er interessert i. Det har aldri vært meningen i at det vi tjener penger på skal være så morsomt at det topper alt det andre vi liker å drive med på fritiden.

Valutahandel og spekulasjon i valuta

Skal du tjene penger på valutahandel må du først lære deg noen ting, og du trenger penger. Det er ikke nødvendig å være rik, og du trenger ikke en grad i økonomi. Alt du trenger er å forstå når du bør kjøpe og når det er lurt å selge. Realistiske forventninger er også smart å ta med seg.

Timing av kjøp og salg er hemmeligheten til all valutahandel: Du må vite når du skal handle og hva du skal handle. Proffe valutaspekulanter er bedre til å finne sin timing i markedet enn noen andre, og enkelte tjener flere millioner i måneden. Valutahandel er noe alle kan lære, men det første man bør sette seg inn i er nok hvilken risiko som er forbundet med trading i forex og handel med valutaer.

Av alle finansmarkeder i hele verden er det valutamarkedet som har den beste likviditeten. Her er det hele tiden kjøpere og selgere som står klar dersom du ønsker å gå inn i en handel. Du risikerer derfor aldri å måtte brenne inne med en valuta som du ikke ønsker å beholde. En godt og populært sted å begynne er easyMarkets, de har nødvendige lisenser i EU og gir nybegynnere gratis opplæring.

Aksjehandel på internett

Det meste av aksjehandel foregår over internett i dag. Det er ikke noe vanskelig å begynne med aksjehandel. Kanskje skulle det vært vanskeligere å komme i gang, for det er mange som taper penger på å handle aksjer. Selv de beste kan tape hele formuen sin i aksjemarkedet.

Til forskjell fra valutamarkedet så er ikke aksjemarkedet like likvid. Når du handler aksjer kan du ikke forvente å få kjøpt eller solgt en aksje akkurat når du ønsker det. Vi skal ikke si at det er problemer med dårlig likviditet i aksjemarkedet generelt, men det er langt i fra så lett å selge en aksje som å selge en valta, ettersom det ikke er like mange kjøpere i aksjehandel.

Nettpoker beste spill for å tjene penger

Å tjene penger på nettpoker er det mange norske spillere som gjør. Av alle pengespill på internett er poker det mest attraktive, ettersom her er det ikke bare tilfeldigheter som avgjør, og man kan selv være med å påvirke hvor mye en tjener.

De norske pokerproffene ser ikke på nettpoker som et tilfeldighetsspill i det hele tatt. Enkelte norske spillere har funnet veien over til Las Vegas hvor de livnærer seg på å spille poker.

Dersom du er god i å spille poker, så vil du tjene penger uansett, helt garantert. Dette er ikke mine ord, men sitat fra en av norges beste pokerspillere, du kan jo gjette hvem. Tilfeldigheter hører med til det meste, også i poker. Likevel er det slik at dersom du er god til å spille vil tilfeldighetene jevne seg ut, og det er din styrke som pokerspiller som er avgjørende for om du kommer til å tjene penger på nettpoker eller ikke.

Som med alle andre pengespill er det små sjanser å bli rik på nettpoker. De fleste pokerspillere taper penger, men oddsen er endog bedre enn i for eksempel roulette eller i nettbaserte spilleautomater (som har forferdelig dårlig odds til å vinne noe som helst).

Nettsteder som gir deg penger

Facebook er kanskje det beste eksemplet på at hvilket som helst nerd kan reise seg fra middelklassen og bli milliardær i løpet av noen få år. Verdens ungeste milliardær Mark Zuckerberg lagde Facebook sammen med noen venner, du kjenner nok til historien.

Det du kanskje ikke vet er at det finnes er at det finnes millioner av "mini-Zuckerberger" rundt om i verden som har tjent seg rike på nettsidene sine.

Her er et eksempel på hvordan hvem som helst kan klare å krabbe seg opp og frem på internett. Tjene penger er vanskelig også på nettet dersom du ikke vet hvordan det skal gjøres.

Som du sikker har sett finnes det en mengde gratis informasjon om hvordan man skal tjene på nett, men en strukturert manual og fremgangsmåte gjør at det vil være mye enklere å få oversikt.   Den samlede informasjonen du finner gratis i forum er av varierende kvalitet, og sannsynligheten for å bli forvirret og feilinformert er overhengende.

Med en slik guide om å tjene penger på internett har du en rettesnor å holde deg til og verktøyene til å lykkes med å tjene penger online.

Internett bildedatabaser gir deg penger

Du kan fotografere og legge de digitale bildene ut i bildedatabaser på internett. Dette er det mulig å tjene penger på, og noen fotografer lever utelukkende av salg av bilder via nettet.

Enkelte spørs seg kanskje hvorfor digitale bilder selges via nettet. Kjøpere av slike bilder er blant annet de som bruker bildene i publikasjoner, bøker, reklamemateriell, til emballasje på produkter. Dette markedet er mye større enn hva man skulle trodd. Det selges bilder på nett for milliarder av kroner, og en betydelig andel av inntektene går rett i lommene til fotografene.

Det finnes tusenvis av bildedatabaser på internett. Hvis en bildedatabase betaler fotografen 10 kroner i provisjon for hver gang noen kjøper et bilde, og dette bildet lastes ned 100 ganger, har fotografen tjent 1000 kroner fra bare ett bilde. Dersom fotografen har et par hundre bilder som dette, har han tjent 200.000 kroner. Med stort volum og mange bilder publisert i diverse bildedatabaser kan man tjene betydelig med penger på salg av bilder over nett.

Det beste av alt er at pengene kan fortsette å strømme inn selv lenge etter at bildet har blitt publisert. Husk at et bilde kan kjøpes ubegrenset mange ganger, og dette er digitale varer så reproduksjon koster ingenting.

Som med foregående tips vil det også her være nyttig å få en helhetlig presentasjon til hvordan man kan tjene penger på bildesalg. De enkle retningslinjene og diskusjoner i forum på nettet gir ikke det beste grunnlaget for å få en forståelse av hvordan man kommer i gang med salg av bilder. Derfor vil det være best om du kjenner noen som allerede tjener gode penger på bildesalg over nett, eventuelt kan du referere til denne oppskriften på å tjene på bildesalg - som forøvrig koster penger, men du sparer deg mye tid i forhold til om du skal lete frem all denne informasjonen fra nettet. Her får du all informasjonen samlet på ett sted.

Den ambisiøse kan også vurdere å starte opp sin egen bildedatabse. Dette er nok mer krevende enn hva man skulle tro. Den tekniske løsningen er grei nok å få til, men å lage en lønnsom bedrift rundt dette er utfordringen.

Tjene penger på blogging

Norske bloggere tjener hundretusener i måneden, i hvert fall de beste av dem. Noen tjener mye penger fordi de har mange lesere, og dermed gode anninseinntekter - andre tjener penger på langt færre lesere, men en bedre strukturert inntektsmodell. Du trenger ikke nødvendigvis en skare med følgere for å tjene mye penger på blogging.

Hvis en 13 år gammel jente kan tjene mer enn den kombinerte inntekten til foreldrene på å skrive om blogging, hva er grensen for hvor mye du kan tjene?

Er det mulig å bli rik på blogg i Norge? Ja, helt klart. Er det rom for nisjeblogger, eller er det kun "rosablogging" som gjelder? Du kan kanskje tjene penger på veldig mange nisjeblogger i Norge. For rosabloggerne er det sminke, klær og en ung jentes hverdag som er temaet. Det viktigste er at du må ha en ramme for bloggen din.

En ting som er litt misforstått med en blogg er at det ikke er nødvendig å utlevere seg selv eller å skrive et nytt innlegg hver eneste dag eller uke.

Her er en oppskrift på hvordan man tjener penger på blogging for den som måtte være interessert.

eBay, rubrikk og auksjoner på nett

Du kan selge mye over internett uten å eie et eget domene eller et eget nettsted. Som du sikkert allerede vet er eBay den store aktøren internasjonalt, mens her i Norge er også Finn.no og QXL to sider som brukes til å selge eller auksjonere bort ting man vil selge.

Du må såklart ha noe å selge. Det å drive salg i stort volum på for eksempel eBay krever at du får ting i ordnede former, og du bør vurdere om du skal starte firma hvis salget går bra.

Penger tjent på internett er ikke annerledes

Penger er penger, enten man tjener det på nett eller ikke. Noen grunnleggende prinsipper gjelder uansett om du skal tjene penger online eller offline. Du må tilby noe av verdi, først da vil andre være interessert i å betale deg.

Innledningsvis ble valutahandel nevnt. Handel med valuta er en ypperlig måte å tjene penger på hvis man forstår risikoen det innebærer, og dersom har litt penger å investere. Du trenger ikke være rik eller ha økonomisk bakgrunn, handel med valuta er ting som kan læres av alle som ønsker det.

Den som har kapital i bakhånd kan tjene penger på mer enn bare aksjehandel, alternativer som kan nevnes er:

  1. Valutahandel
  2. Råvarehandel

Få oversikt over et lite utvalg spennende inntektsmuligheter og andre måter å øke kapitalen på. Se menyen øverst til høyre for en oversikt over ting du kan jobbe med både på nett og ellers for å få penger.